Friday, January 14, 2011

Întâlnire cu Sebastian Stănculescu

Stimaţi părinţi,


Asociaţia Waldorf Oradea organizează un dialog deschis pentru informare asupra pedagogiei Waldorf

Pentru fiecare dintre noi este important să cunoaştem ce înseamnă sistemul pedagogic în care ne educăm copilul. Această cunoaştere presupune şi o informare, pentru ca, mai apoi, să se transforme în înţelegere şi nu în ultimul rând, în simţire şi vieţuire alături de copilul nostru, respectiv presupune o însuşire a procesului educaţional.

Pedagogia Waldorf este o alternativă educaţională pe care vă invităm să o descoperiţi de astă dată din punctul de vedere al unui fost elev Waldorf.

Sebastian Stănculescu a absolvit Liceul Waldorf din Bucureşti, în prezent este doctorand în mitologie, lucrând în domeniul cercetării suprasensibile şi cu tehnici meditative de peste 12 ani.

Pe data de 16.01.2011, orele 16-18, la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi (str. Menumorut nr. 33), Sebastian Stănculescu doreşte să vină în sprijinul părinţilor interesaţi de alternativa educaţională Waldorf.

Vă suntem recunoscători dacă ne confirmaţi prezenţa dumneavoastră fie prin e-mail waldorforadea@yahoo.com, fie telefonic la 0770 696655 - persoana de legătură Cristina Duneş.


Vă aşteptăm cu drag!


Intrarea este liberă